featured

BAŞKAN ATAÇ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın Çevrenin Genç Sözcüleri adlı makale yarışmasında birincilik elde eden Fatih Fen Lisesi öğrencilerini tebrik etti. Başkan Ataç, “Çevreye duyarlı gençlerimiz, geleceğimize dair en büyük umudumuzdur” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli öğrenciler ile hemen her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın “Young Reporters for the Environment- Çevrenin Genç Sözcüleri” adlı makale yarışmasında birincilik elde eden Fatih Fen Lisesi öğrencileri ile buluştu. Öğrenciler buluşmada hazırladıkları “Gizli Tehlike Su Tüketimi” başlıklı makale ve yarışma hakkında Başkan Ataç’a bilgiler aktardı. Öğrencileri gösterdikleri başarının yanı sıra çevre sorunları ve su tüketimi konusundaki duyarlılıklarından ötürü tebrik eden Başkan Ataç, “Yaptığınız başarılı iş, gerçekten takdir edilmeyi hak ediyor. Çevre sorunları, suyun giderek azalması, küresel ısınma, kirlilik gibi sorunlar, hepimizin duyarlılık göstermesi gereken çok ciddi meseleler. Ne yazık ki bizler, şehrimize yapılmak çevreyi katledecek birçok çalışmaya karşı mücadele sürdürmek zorunda kalıyoruz. Bu mücadeleyi verdiğimiz çevre düşmanı zihniyete karşı, sizlerin gözlerinizdeki ışığı görmek bizlere güç veriyor. Çevreye duyarlı gençlerimiz, geleceğimize dair en büyük umudumuzdur. Her birinizi ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu. Başkan Ataç öğrencilere, Tepebaşı Belediyesi’nin temiz enerji ve çevre konulu çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.

Öğrenciler de Başkan Ataç’a çevreci proje ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN ATAÇ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin