featured

BAŞARILI OLAN EKİPLERE ÖDÜL VERİLECEK

service

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi tarafından hayata geçirilen ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Startupus Girişim Atölyesi” başvuruları devam ediyor. Program kapsamında 21, 22 ve 23 Aralık tarihlerinde atölye çalışmaları düzenlenecek.

Başarılı olan ekiplere ödül verilecek

Eskişehir’de yer alan üniversite öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmelerini destekleyen ve olgunlaşmasını sağlayan programda son başvuru tarihi ise 15 Aralık Perşembe günü olacak. Atölye sonucunda öğrencilerin teknoloji ve inovasyon tabanlı iş fikirlerinin olgunlaşması ve mezun olduklarında başvuru yapacakları girişimcilik destekleri için gerekli olan alt yapıyı oluşturmaları hedefleniyor. Kendini girişimci adayı olarak adlandıran, girişimci olmak isteyen öğrencilere atölye çalışmalarında başarılı olmaları halinde ise toplam 14 Bin TL değerinde hediye çeki ve ücretsiz açık ofis kullanım hakkı verilecek.

Çeşitli alanlarda yenilikçilik içeren iş fikri olan tüm öğrencilerin başvurularına açık olan Startupus Girişim Atölyesi’ne başvuru yapmak için adayların https://lnkd.in/d9amXdtu adresine tıklaması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞARILI OLAN EKİPLERE ÖDÜL VERİLECEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin