featured

ANADOLU’DA AKADEMİK BİRİM ZİYARETLERİ BAŞLADI

service

“Anadolu Üniversitesi 2021 Yılı Kalite Güvencesi Sistemi Eylem Planı” çerçevesinde süreci değerlendirmek amacıyla, Kalite Komisyonu ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından planlanan Akademik Birim Ziyaretleri başladı.

Akademik birim yöneticileri ve birim kalite komisyonu üyeleriyle yüz yüze gerçekleştirilecek geri bildirim toplantılarında, 2021 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu hazırlık sürecinde birimlerde karşılaşılan güçlükler, birimlerin iyileşmeye açık alanları ve eylem planları hakkında bilgi alınması amaçlanıyor.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Taşcı: “Ziyaretlerin Üniversitemiz kalite güvencesi eylem planlarına ve birimlerimizin iyileşmeye açık alanlarına ışık tutacağına inanıyorum”

Akademik birim ziyaretleri hakkında bilgi veren Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Taşcı birimlerde yürütülen kalite faaliyetlerinde görev alan kişilerin toplantıya katılımının önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Kalite Koordinatörlüğü olarak Kalite Komisyonu Üyelerimizin de katılımlarıyla akademik birimlerimizi kendi dinamikleri çerçevesinde tanıma fırsatı bulacağımız ve onlarla ilk defa yüz yüze olacağımız için mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretlerin Üniversitemiz kalite güvencesi eylem planlarına ve birimlerimizin iyileşmeye açık alanlarına ışık tutacağına inanıyorum.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ANADOLU’DA AKADEMİK BİRİM ZİYARETLERİ BAŞLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin