featured

MÜZE İÇİNDE DERS, DERS İÇİNDE BELGESEL FİLM!

service

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi öğrencilere sınıf oldu. Müzede işlenen derste yönetmen Semih Dindar’ın Bilecik Belediyesi katkılarıyla hazırladığı Cumhuriyet Hattında Bilecik Mülakatı belgeselinin gösterimi de yapıldı.

Bilecik Belediyesi’nin katkı sağladığı kültürel etkinlik ve çalışmaları yeni yıla girerken devam ediyor. Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi’ne gelen öğrenciler hem müzeyi gezdi hem de derslerini müzede işledi. Ders anlatımının ardından yönetmen Semih Dindar’ın çektiği Cumhuriyet Hattında Bilecik Mülakatı adlı belgesel filmin gösterimine geçildi. Belgesel gösterimi öncesi açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müze Sorumlusu Arkeolog Mesut Ünver; “Bilecik Mülakatı’nın 100. yılında pandemiden dolayı kutlama yapamadık. Ama yönetmenimiz Semih Dindar ve Aykut İpek ile bu belgeseli hazırladık. Bu belgeselde birçok tarihçinin katkıları oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Paris’te arşivde bulunan görüntüleri de olmak üzere birçok güzel görüntülerle hazırlanan belgesel için iyi seyirler diliyorum.” sözlerini kullandı.

Yaşayan Şehir Müze Sorumlusu Arkeolog Mesut Ünver, 24 Aralık Cuma günü saat 14.00’da Yaşayan Şehir Müzesi’nde düzenlenecek Cumhuriyet Hattında Bilecik Mülakatı belgesel gösterimi ve yönetmen Semih Dindar’ın Bilecik Mülakatı konulu söyleşisine vatandaşlarımızın ücretsiz bir şekilde katılabileceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MÜZE İÇİNDE DERS, DERS İÇİNDE BELGESEL FİLM!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin