featured

İLK HASAT BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN’DEN

service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bilecik Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çiftçiye ücretsiz sebze fidesi dağıtımı ilk hasadını verdi. Yaklaşık 2 ay önce dağıtılan fidelerin ilk hasadını Belediye Başkanı Semih Şahin elleriyle yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Sebze Üretim Seferberliği’ projesi çiftçiye destek olmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 ay önce Bilecik Belediyesi’nin projeye ortak olmasıyla, Bilecik’te üretim yapan çiftçiler de projeden faydalanmaya başladı. Bilecik Belediyesi, tam 118.750 adet sebze fidesini, köy ve mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde çalışarak çiftçilere ulaştırdı.

Fidelerin hasat dönemine gelmesiyle birlikte Bekdemir Köyü’nde yapılan hasada Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Bekdemir Köyü Muhtarı İsmail Bağırgan ve Küplü Köyü Muhtarı Hüseyin Demirbaş ile katılan Başkan Semih Şahin projeden oldukça memnun olduğunu belirtti. Fidelerin dağıtımından hasadına kadar süreci yakından takip ettiğini belirten Başkan Semih Şahin,”2 ay kadar önce çevre köylerimize dağıttığımız fideler ürünlerini vermiş durumda.” ifadelerini kullanarak sözü Muhtar İsmail Bağırgan’a bıraktı.

Projeden çok memnun olduklarını ifade eden Bağırgan, ”Fideler inşallah seneye erken gelir, bunu daha iyi bir performansa bağlarız.” şeklinde sözlerine devam etti. Bağırgan’ın ardından söz alan Küplü Köyü Muhtarı Hüseyin Demirbaş, “Çiftçilerimiz baya verim aldılar, pazarda dahi satıyorlar. Memnunlar. Güzel bir proje. Seneye inşallah devamını bekleriz.” sözleriyle projeden memnun olduklarını ifade etti.

Desteklerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yetkililere teşekkür eden Başkan Semih Şahin, bu tür projelerin şehrimizde daha çok uygulanması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İLK HASAT BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN’DEN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin